Dartsfestival te Bredene!

🎯📅 Op 17 en 18 juni 2023 is het weer tijd voor het jaarlijkse Darts Weekend in Bredene! Op zaterdag 17 juni vindt de “2de Prijs schepen Alain Lynneel” dartswedstrijd plaats, enkel voor alle inwoners van Bredene. Op zondag 18 juni is er een open wedstrijd voor iedereen, op beide dagen is er een prijzenpot van maar liefst 1000 euro voorzien en extra mooie natura prijzen.

📝 Wil je meedoen? Schrijf je dan vanaf eind maart online in via deze link:  Inschrijving. Let wel op: de minimum leeftijd om deel te nemen is 12 jaar en de inschrijving kost 7 euro de dag zelf 8 euro. Op zaterdag moet je je aanmelden om 13u en inschrijven voor 13u30 en op zondag moet je je aanmelden om 11u en inschrijven voor 11u30.

📍 We zijn terug op dezelfde toplocatie als vorig jaar: Brugsesteenweg 51b in Bredene.

👨‍👩‍👦‍👦 De heren spelen in poules tot 64 spelers. Meer dan 64 spelers is een A- en B-ronde. De dames spelen in poules, apart van de heren. Dit enkel op zondag. Op zaterdag direct knock-out.

🍔🍻 Naast het dartstoernooi is er ook gezorgd voor de nodige catering. Er zal een foodtruck aanwezig zijn en er zijn drankjes te verkrijgen. Het belooft een gezellig en sportief weekend te worden, dus zorg dat je erbij bent!

Dit alles in samenwerking met Het Hof Der Prinsen Bredene.

Schrijf je dus snel in voor dit gezellige en spannende dartsweekend in Bredene!

#bredene #hdpbredene #darts #dartsfestival #alainlynneel #garagepeter #DartsWeekendBredene #webdesignmyna #prijzenpot #foodtruck #gezelligheid #spanning #dartsweekend

👀 Vergeet niet de hashtags toe te voegen aan je social media posts over dit evenement.

Tot dan!

Previous reading
Prins Carnaval Bredene 2024: De Eerste Kandidaat Meldt Zich Aan!
Next reading
Hof Der Prinsen Bredene mee in de grote Carnavalstoet in Oostende 2023