Het carnavalsseizoen is nog maar net achter de rug en er heeft zich al twee kandidaten aangemeld voor prins en eentje voor prinses carnaval 2018.

Ann Dumalin gaat voor de 3de keer een gooi doen naar de titel van prinses carnaval en indien ze daar in slaagt dan wordt ze keizerin. Zonder vooruit te lopen op de feiten kan zij daarmee de 2de dame worden die de keizerin kan behalen. Brigitte Creminger is momenteel regerende keizerin van Bredene.

 

 

De tweede kandidaat voor prins carnaval 2018 is Bart Herregodts, zoon van André Herregodts alias Prins Spekke, hij gaat net als zijn vader voor de titel van Prins Carnaval 2018 onder de naam Spekke Junior.

Wij zich nog kandidaat wil stellen kan contact opnemen met één van de bestuursleden van het Hof Der Prinsen.

Op de foto zie je voorzitter Kurt Vansteenkiste, ondervoorzitter Alain Lynneel, penningmeester Stephan Ampe, kandidaat Prins Carnaval Bart Herregodts alias Spekke Junior en Ann Dumalin alias Prinses Fantasia 2016/2017.

Previous reading
Verkiezing Prins & Prinses Carnaval van Bredene 2018
Next reading
Nieuwe kandidaat Prins en Prinses 2018