INSCHRIJVINGSSTOP

🎃👻 Halloweenversierwedstrijd in Bredene – Doe mee en win geweldige prijzen! 👻🎃

Oktober is aangebroken en Halloween staat voor de deur! Om onze straten te laten bruisen van griezelig plezier, organiseert Hof Der Prinsen Bredene opnieuw de spannende Halloweenversierwedstrijd.

🏡 Versier je gevel, voortuin, terras of balkon in de spookachtige Halloweenstijl van je dromen en schrijf je snel in voor deze angstaanjagende wedstrijd. Er wachten geweldige prijzen op je!

Iedereen die meedoet, wint gegarandeerd een prijs, en dit jaar is de hoofdprijs ronduit huiveringwekkend: een volle winkelkar geschonken door Albert Heijn Bredene!

Schrijf je eenvoudig online in tot en met 26 oktober via onze website: www.hdp-bredene.be. De deadline voor inschrijvingen nadert snel, dus wacht niet te lang.

De prijsuitreiking zal plaatsvinden op zaterdag 4 november om 19:00 uur in De Puinhoop, Duinenstraat 323, te Bredene. Zorg dat je erbij bent om je prijs in ontvangst te nemen!

We willen graag al onze geweldige sponsors bedanken die deze wedstrijd mogelijk maken: Albert Heijn Bredene, Schepen Alain Lynneel, Garage Peter, Apotheek Kjell Gombert, Webdesign Myna en Anthony Lams Meester Marsepein, en Bakkerij De Baene.

📢 BELANGRIJKE OPMERKING: De jury zal op 31 oktober tussen 19:00 en 22:00 uur langs komen om de versieringen te beoordelen. Laat Bredene op Halloween lekker griezelen, en we kijken uit naar jullie angstaanjagende creaties!

Hartelijke groeten, Hof der Prinsen Bredene

P.S. Op de foto: Voorzitter Kurt Vansteenkiste, Ondervoorzitter Alain Lynneel, Penningmeester Nico Chewy.

Previous reading
Nummertrekking Prins Carnaval 2024
Next reading
Prins Carnaval Bredene 2024: Twee Geweldige Kandidaten!