🎉👑 #CarnavalsMagie #PrinsVerkiezing

Op vrijdag 29 december kwamen de carnavalisten samen bij de sfeervolle Almhut in Bredene. De avond bracht een spannende ijsstokschietwedstrijd, georganiseerd door Hof Der Prinsen Bredene.

Twee veelbelovende kandidaten voor Prins Carnaval Bredene 2024, David Ferrant (alias Ferre) en Serge Loncke (alias Tandje Bie), gingen de uitdaging aan in een opwindend ijsstokschietduel. De overwinnaar kreeg de eer om als eerste het nummer te kiezen waarmee hij zou schitteren tijdens de Prins Verkiezing op 16 februari in MEC Staf Versluys, Bredene.

Alain Lynneel, alias Prins Bibber, leidde de avond in goede banen. De wedstrijd eindigde met een score van 2-1 in het voordeel van Ferre. Als winnaar koos Ferre nummer ÊÊn, waarmee hij als eerste zijn spectaculaire optreden zal vertonen op de verkiezingsavond, terwijl Tandje Bie zich opmaakt voor nummer twee.

De deuren van de Prins Verkiezing op 16 februari in MEC Staf Versluys gaan open om 20:00 uur. Mis dit betoverende evenement niet! Tickets zijn exclusief verkrijgbaar in de voorverkoop, rechtstreeks bij de kandidaten zelf. 🕗đŸŽĢ✨

đŸĨŗ #CarnavalFever #PrinsCarnaval2024 #Bredene

Previous reading
Prinsenverkiezing 2024
Next reading
🎃đŸ‘ģ Halloweenversierwedstrijd in Bredene – Doe mee en win geweldige prijzen! đŸ‘ģ🎃