Op zaterdag 28 september organiseert het Hof Der Prinsen Bredene het jaarlijkse Bredens Kampioenschap Darts, bekend als de 3de Grote Prijs Schepen Alain Lynneel. Dit spannende evenement staat open voor alle inwoners van Bredene van 14 jaar en ouder.

De vraag die op ieders lippen brandt: wie zal Miguel Dehondt opvolgen als kampioen van Bredene bij de mannen, en wie zal Yasmina Youmni opvolgen bij de dames? De strijd om de titel belooft weer spannend te worden.

Het kampioenschap vindt plaats bij Garage Peter aan de Brugsesteenweg 51b te Bredene. Vooraf inschrijven is sterk aanbevolen en kan via de website www.hdp-bredene.be. Deelnamekosten bedragen 10 euro en het prijzengeld wordt volgens het “money in, money out”-principe verdeeld. Daarnaast zijn er ook tal van mooie natura prijzen te winnen.

Voorzitter Kurt Vansteenkiste nodigt iedereen uit om te komen kijken en de darters aan te moedigen. “Let’s Play Darts!”

Informatie in een oogopslag:
– Datum: Zaterdag 28 september
– Locatie: Garage Peter, Brugsesteenweg 51b, Bredene
– Inschrijven: www.hdp-bredene.be (10 euro)
– Leeftijd: Vanaf 14 jaar
– Opzet: Money in, money out
– Prijzen: Mooie natura prijzen

Kom langs en beleef een dag vol sportieve spanning en gezelligheid!

 

 

Previous reading
Darts – 3de Grote Prijs Schepen Alain Lynneel
Next reading
Prinsenverkiezing 2024